Boka buss i Jönköping

Något du och dina vänner kan göra, det är att boka buss i Jönköping. Det för en valfri bussresa dit ni vill åka. Du kan boka en buss från Gustavssons Busstrafik AB i Jönköping. Bland annat har de dessa bussar:

  • Setra 516 HDH
  • Neoplan Starliner
  • Mercedes Turismo
  • Mercedes Sprinter
  • 2 st Setra 417UL

Detta bussbolag har inga fasta resor eller program, men de ordnar mer än gärna olika resor samt att de även kan föreslå olika program efter önskemål. De brukar varje år även köra en julmarknadsresa till Tyskland.

Boka dina bussar i Jönköping

Om du och dina vänner vill boka buss i Jönköping, eller kanske flera, för att göra en särskild resa, vänd er då till Gustavssons Busstrafik AB. Ni kan välja att åka buss runt om i Sverige så väl som det går att få en bussresa ut i Europa. Ni kanske är ett kompisgäng, en förening eller liknande, som vill göra en resa tillsammans. Då är det perfekt att åka buss!

Det som är bra att boka via detta bussbolag, det är att ni kan komma med egna önskemål om resor och program. Sedan gör de sitt bästa för att ordna just det. Många av deras bussar är fullt utrustade med klimatanläggning, toalett, kaffeautomat och dvd-spelare. Det gör att ni får en bekväm resa.

Gustavssons Busstrafik AB

Gustavssons Busstrafik AB är ett familjeägt företag som sysslat med bussresor i över 70 år. De har turisttrafik samt beställningstrafik samt att de även kör skoltrafik. Om du vill veta mer om deras bussar, eller vad för resa det går att boka, så besök deras hemsida eller kontakta dem.

Posted in Resor | Comments Off on Boka buss i Jönköping